Osiągnięcia:
W ostatnim czasie klasy trzecie gimnazjum zakończyły blok tematyczny związany z kuchnią francuską. Tradycyjnie uczniowie przygotowali śniadanko a la francaise, żeby jeszcze przed wyjazdem do Paryża spróbować francuskich specjałów. Największą popularnością cieszyła się ratatouille, tarta z jabłkami, fondue serowe i czekoladowe oraz deska serów.Nie mogło zabraknąć także croissantów na dobry początek oraz creme brulee i mousse au chocolat na deser. W ostatnim czasie klasy trzecie gimnazjum zakończyły blok tematyczny związany z kuchnią francuską. Tradycyjnie uczniowie przygotowali śniadanko a la francaise, żeby jeszcze przed wyjazdem do Paryża spróbować francuskich specjałów. Największą popularnością cieszyła się ratatouille, tarta z jabłkami, fondue serowe i czekoladowe oraz deska serów.Nie mogło zabraknąć także croissantów na dobry początek oraz creme brulee i mousse au chocolat na deser.
mgr Mirela Pogoda